Uw eerste skivakantie - Alpina Skivakanties
Menu

Uw eerste skivakantie

Voor de eerste keer op skivakantie?

Beginners worden bij ons extra in de (sneeuw)watten gelegd !

Een heel persoonlijke begeleiding in kleine groepjes geeft meer resultaat zodat u snel bijleert.

Uiteraard worden onze skigebieden zo gekozen dat u op een verantwoorde wijze kan beginnen skien op zeer gemakkelijke en vlot toegankelijke pistes.

Onze skileraars zijn opgeleid om u te leren skien zonder dat u zich zorge hoeft te maken dat u wel de juiste piste kiest.

Op aanvraag is priveles ook mogelijk. Vooral aan te raden als je last hebt van angst bij het leren skien.

REVIEWS

google
Carine Berghof
5.0
04/04/2024

Top organisatie, prachtige vakantie gehad, DANKJEWEL allemaal !!! Zeker tot volgend jaar 😃.

google
Nele Van Doninck
5.0
04/04/2024

Wij hadden een hele fijne vakantie! De organisatie is geweldig en zorgt voor een fantastische beleving, zowel op als naast de piste! Helemaal top!

google
Nele Vandewal
5.0
04/04/2024

Leuke vakantie voor gezinnen! Ondanks de moeilijkere weersomstandigheden (pistes 1 dag gesloten) heeft de organisatie toch steeds naar oplossingen gezocht om er een fijne vakantie voor iedereen van te maken! Goede ski lessen voor beginnende en meer ervaren skiërs.

1ste keer op reis met Alpina skivakanties. Zeer leuke ervaring. Tegenslag met het weer, maar de organisatie wist er steeds een mouw aan te passen.

google
s vdb
5.0
04/04/2024

Heel leuke ervaring! Ondanks dat het weer niet meezat hebben ze alles in het werk gesteld om onze vakantie te doen slagen. Het was onze eerste skireis en de kindjes hebben een super begeleiding gehad en ik sta versteld wat ze al kunnen na een kleine week. Wij boeken volgend jaar opnieuw!

google
Ives Vanstechelman
5.0
04/04/2024

Eerste skivakantie voor onze kindjes was een echt succes met alpina. De organisatie was perfect en de monitoren hebben de kindjes super begeleid.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen!
Nieuwsbrief

Onze Partners

Bekijk Meer
cross