De beste skigebieden - Alpina Skivakanties
Menu

De beste skigebieden

WAT IS HET JUISTE SKIGEBIED ?

De keuze van een skigebied om met uw gezin te gaan skiën is al geen simpele keuze.
Iedereen van het gezin heeft meestal een ander idee van skivakantie en ze hebben dan meestal ook nog eens een verschillend skiniveau.

Het is geen gemakkelijke opdracht om dus een skigebied te vinden voor een hele groep families of vrienden.
De jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat de beste skiër niet het grootste skigebied nodig heeft maar wel goede pistes, geen kilometers vreten is belangrijk maar kwaliteit EN SNEEUWZEKERHEID.

Gezinnen met kleinere kinderen moeten vooral kijken naar de mogelijkheid om naar het dalstation te skiën over gemakkelijke afdalingen, zonder onderweg te moeten stressen op een stuk dat eigenlijk te steil is voor de kids.

TIPS !
Alle skiniveau's : Bad Hofgastein, Ischgl, Livigno en Montafon.
Beperkt voor echte beginners, goed voor de gevorderde skiër : Kals-Matrei , Hintertux.

REVIEWS

google
Carine Berghof
5.0
04/04/2024

Top organisatie, prachtige vakantie gehad, DANKJEWEL allemaal !!! Zeker tot volgend jaar 😃.

google
Nele Van Doninck
5.0
04/04/2024

Wij hadden een hele fijne vakantie! De organisatie is geweldig en zorgt voor een fantastische beleving, zowel op als naast de piste! Helemaal top!

google
Nele Vandewal
5.0
04/04/2024

Leuke vakantie voor gezinnen! Ondanks de moeilijkere weersomstandigheden (pistes 1 dag gesloten) heeft de organisatie toch steeds naar oplossingen gezocht om er een fijne vakantie voor iedereen van te maken! Goede ski lessen voor beginnende en meer ervaren skiërs.

1ste keer op reis met Alpina skivakanties. Zeer leuke ervaring. Tegenslag met het weer, maar de organisatie wist er steeds een mouw aan te passen.

google
s vdb
5.0
04/04/2024

Heel leuke ervaring! Ondanks dat het weer niet meezat hebben ze alles in het werk gesteld om onze vakantie te doen slagen. Het was onze eerste skireis en de kindjes hebben een super begeleiding gehad en ik sta versteld wat ze al kunnen na een kleine week. Wij boeken volgend jaar opnieuw!

google
Ives Vanstechelman
5.0
04/04/2024

Eerste skivakantie voor onze kindjes was een echt succes met alpina. De organisatie was perfect en de monitoren hebben de kindjes super begeleid.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen!
Nieuwsbrief
cross