Zell am See - Alpina Skivakanties
Menu
Oostenrijk

Zell am See

Blauwe pistes 59 km
Rode pistes 51 km
Zwarte pistes 20 km
Gondels 10
Stoeltjesliften 16
Sleepliften 15

Verbonden met Saalbach-Hinterglemm met 250 km pistes !

Het skigebied van Zell am See is sinds kort verbonden met Saalbach-Hinterglemm en bevindt zich tussen de 700-2300 meter. Hierdoor kan je genieten van een zeer uitgestrekt gebied met overwegend nieuwe liften. Het gebied is geschikt voor alle niveaus  van skiërs van kinderen tot de meest ervaren skiërs.
De nieuwe liften zorgen voor een snelle verbinding met het hele skigebied.

Vanwege de ligging bij de gletsjer van Kaprun is het 100 % sneeuwzeker .
Zell am See is bovendien een heel gezellig en levendig dorp met een skigebied met talrijke mooie hutten.  

REVIEWS

google
Carine Berghof
5.0
04/04/2024

Top organisatie, prachtige vakantie gehad, DANKJEWEL allemaal !!! Zeker tot volgend jaar 😃.

google
Nele Van Doninck
5.0
04/04/2024

Wij hadden een hele fijne vakantie! De organisatie is geweldig en zorgt voor een fantastische beleving, zowel op als naast de piste! Helemaal top!

google
Nele Vandewal
5.0
04/04/2024

Leuke vakantie voor gezinnen! Ondanks de moeilijkere weersomstandigheden (pistes 1 dag gesloten) heeft de organisatie toch steeds naar oplossingen gezocht om er een fijne vakantie voor iedereen van te maken! Goede ski lessen voor beginnende en meer ervaren skiërs.

1ste keer op reis met Alpina skivakanties. Zeer leuke ervaring. Tegenslag met het weer, maar de organisatie wist er steeds een mouw aan te passen.

google
s vdb
5.0
04/04/2024

Heel leuke ervaring! Ondanks dat het weer niet meezat hebben ze alles in het werk gesteld om onze vakantie te doen slagen. Het was onze eerste skireis en de kindjes hebben een super begeleiding gehad en ik sta versteld wat ze al kunnen na een kleine week. Wij boeken volgend jaar opnieuw!

google
Ives Vanstechelman
5.0
04/04/2024

Eerste skivakantie voor onze kindjes was een echt succes met alpina. De organisatie was perfect en de monitoren hebben de kindjes super begeleid.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen!
Nieuwsbrief
cross