En na het skiën ? - Alpina Skivakanties
Menu

En na het skiën ?

Op een skivakantie blijft er na het skiën nog heel wat tijd over ...
Velen zullen in een apres ski hut duiken of relaxen in de welness en zwemmen  maar er zijn natuurlijk nog andere dingen te beleven in de Alpina snowclub.

SNOWCLUB
Alpina skivakanties organiseert tal van vrijblijvende activiteiten om de sfeer erin te houden. Deze activiteiten zijn in de sneeuw en zowel voor de volwassenen als voor de kinderen.
Naargelang het skigebied is er schaatsen met schnappsbar, poepslee, rodelen, een sneeuwscootertocht, een snowboard try-out, Ellen's schmickstudio en meer...
Zo is de hutavond in Badhofgastein met een hutdiner en een paardensleetocht voor de kids, een echte bijblijver !
En uiteraard op al onze clubreizen is er een slalomwedstrijd, een welkom- en afscheidsdrink.

Geen tijd om u te vervelen !

REVIEWS

google
Carine Berghof
5.0
04/04/2024

Top organisatie, prachtige vakantie gehad, DANKJEWEL allemaal !!! Zeker tot volgend jaar 😃.

google
Nele Van Doninck
5.0
04/04/2024

Wij hadden een hele fijne vakantie! De organisatie is geweldig en zorgt voor een fantastische beleving, zowel op als naast de piste! Helemaal top!

google
Nele Vandewal
5.0
04/04/2024

Leuke vakantie voor gezinnen! Ondanks de moeilijkere weersomstandigheden (pistes 1 dag gesloten) heeft de organisatie toch steeds naar oplossingen gezocht om er een fijne vakantie voor iedereen van te maken! Goede ski lessen voor beginnende en meer ervaren skiërs.

1ste keer op reis met Alpina skivakanties. Zeer leuke ervaring. Tegenslag met het weer, maar de organisatie wist er steeds een mouw aan te passen.

google
Katrien Geppaard
5.0
04/04/2024

Een top organisatie ! Een geweldige, mega fantastische, onvergetelijke vrienden-familie-vakantie ! Super monitoren team ! Zeker voor herhaling vatbaar ! 🎿 ⛷️ ⛄️ ❄️

google
s vdb
5.0
04/04/2024

Heel leuke ervaring! Ondanks dat het weer niet meezat hebben ze alles in het werk gesteld om onze vakantie te doen slagen. Het was onze eerste skireis en de kindjes hebben een super begeleiding gehad en ik sta versteld wat ze al kunnen na een kleine week. Wij boeken volgend jaar opnieuw!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen!
Nieuwsbrief
cross